Kastdeuren op maat Platinagrijs voor IKEA PAX

Vanaf:  125,00

Add to Cart
Plaatshouder
Kastdeuren op maat Platinagrijs voor IKEA PAX
Vanaf:  125,00

Geschikt voor het PAX kledingkastsysteem
Onze deuren zijn geschikt voor het PAX kledingkastsysteem van zowel 201 als 236 cm hoogte. De optionele zijpanelen zijn geschikt voor zowel de 35cm als 58cm diepe kasten.
Handgreepboringen
Als u een handgreep of knop op uw deur wilt zal onze CNC machine het gaatje of de gaatjes boren in de kastdeur. Bij onze gelakte deuren op maat voor Ikea PAX heeft u ook de keuze uit luxe uitgefreesde komgrepen.   
Scharnieren
De scharnierboringen in onze kastdeuren zijn zowel geschikt voor de standaard IKEA PAX scharnieren als de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren welke u kunt aanschaffen op onze website. Gezien het verschil in gewicht tussen een standaard IKEA deur en onze deuren adviseren wij altijd de hoogwaardige Elswout Meubels Blum scharnieren met softclose te gebruiken.
Bezorging in Nederland & België in 4 WEKEN
Onze productie neemt 3 weken in beslag. Daarna nemen onze gespecialiseerde meubeltransporteurs de goed ingepakte deuren mee en bezorgen zij deze in week 4 tot over de eerste drempel bij u thuis of bij uw kantoor   
Bezoek onze showroom in Haarlem
In onze showroom in Haarlem kunt u onze deuren bewonderen en A6- of A5-stalen van al onze decoren bekijken. Maak hier een afspraak om langs te komen.
Kleurstaal per post
Naast de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken kunt u ook kleurstalen aanvragen. U ontvangt dan een stukje HPL waar u de kleur kunt zien en de structuur kunt voelen. Bestel uw staal via www.stalen-service.nl.

Platinagrijs Kastdeuren op maat voor IKEA PAX® van Elswout meubels®. Uniek Grijs decor voor uw kastdeuren welke in Nederland op maat worden gezaagd en gefreesd. U heeft de keuze uit deuren welke doorlopen vanaf de grond tot het plafond (max. 274 cm) en de standaard Ikea Pax kastdeur afmetingen.

Extra informatie

Decorgroep

Decorcode

Hoogte kastelement

201cm, 236cm

Bovenkant kastdeur

Gelijk aan kast, 1,5 cm tot plafond

Onderkant kastdeur

1,5 cm van de vloer

Dikte deur

18 mm

Kernmateriaal

Spaanplaat

Materiaal toplaag

Melamine

Productietijd

4 Weken

Collectie